Hypotheekadviseur Akkrum

Zoek jij een persoonlijke en betrouwbare hypotheekadviseur in Akkrum? Met meer dan 25 jaar aan ervaring als hypotheekadviseur kan ik je voorzien van advies op maat. Het kopen van een eerste of nieuwe woning is een leuke, maar ook zeer spannende zaak. Hiervoor moet je doorgaans een hypotheek af- of oversluiten, waar veel geld en risico’s mee zijn gemoeid. Je wilt uiteraard een goede keuze maken en later niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarom is het van belang dat je zo goed mogelijk wordt geïnformeerd en geadviseerd. Hier kom ik in beeld.

 

Je kunt geheel vrijblijvend een hypotheekgesprek met mij inplannen. Tijdens dit gesprek, dat bij jou thuis of online plaats kan vinden, maken we eerst kennis. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we je financiën, wensen en voorkeuren. Ook krijg je tijdens dit gesprek doorgaans een indicatie van je maandlasten. Bevalt het gesprek? Dan zet ik op papier wat het kost en wat je van mij kunt verwachten als je verder met mij wil gaan.

Werkwijze

Indien je na het vrijblijvende gesprek ervoor hebt gekozen om verder te gaan met mij, dan krijg je van mij een overzicht van de formulieren en documenten die ik nodig heb. Aan de hand hiervan breng ik je financiële situatie grondig in kaart en stel ik een persoonlijk klantprofiel op. Samen met je wensen en voorkeuren zal het profiel dienen als input voor het persoonlijke advies. In het advies geef ik aan welke hypotheekvorm het beste bij je past en welke rente, rentevaste periode en voorwaarden het meest gunstig zijn. Ook de gevolgen van zaken als overlijden of arbeidsongeschiktheid zullen onderdeel uitmaken van dit advies. Ik geef je een compleet advies, zodat jij zonder zorgen jouw droomhuis kunt kopen.

 

Het advies nemen we samen zorgvuldig door en mogelijke vragen die je hebt zal ik zo helder mogelijk beantwoorden. Is het advies duidelijk? Dan zet ik het om naar een offerte. Nadat hier een akkoord op is gegeven ga ik voor je aan de slag om een hypotheek en aanverwante verzekeringen aan te vragen. Ook het contact met geldverstrekkers en verzekeraars zal ik op me nemen. Is de hypotheek afgesloten en heb je nog een vraag? Geen zorgen, zowel tijdens als na het aanvragen van de hypotheek sta ik altijd voor je klaar.

 

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Bekijk hier een stappenplan waarin stap voor stap is te lezen wat je van mij kunt verwachten.

Verduurzamingshypotheek Akkrum

Wil jij je huis in Akkrum milieuvriendelijker maken, maar zijn je financiële middelen niet toereikend? Geen zorgen! Met een verduurzamingshypotheek bied ik je de mogelijkheid om energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen of een warmtepomp, te financieren. Met een verduurzamingshypotheek leen je een bedrag bovenop je bestaande hypotheek die je enkel kunt gebruiken voor het verduurzamen van je woning. Tevens bestaat de mogelijkheid dat je gebruik kunt maken van subsidies voor het financieren van energiebesparende maatregelen. Hierover vertel ik je graag meer in een persoonlijk gesprek. Wil je graag meer informatie? Lees hier alles over duurzaam wonen.

Afspraak maken met een hypotheekadviseur in Akkrum?

Ben jij overtuigd en wil jij graag een afspraak maken? Dit kan eenvoudig door:

 

 

Het gesprek kan online, maar ook bij jou thuis plaatsvinden. Let wel, indien je online wilt afspreken moet je beschikken over de onderstaande zaken:

 

  • Een PC, laptop of tablet.
  • Een goed werkende internetverbinding.
  • Een webcam.
  • Een vaste of mobiele internetverbinding.

 

Maak snel een afspraak met een hypotheekadviseur in Joure en wie weet stap jij binnenkort je droomhuis binnen!

Meer weten?

Heb je een vraag over verbouwen, verduurzamen of oversluiten? neem dan gerust contact met me op.

Plan online een afspraak in
Stuur een mail
Bel nu