Hypotheekadviseur Sneek

Het kopen van je eerste of een nieuwe woning is een spannend moment waarbij je veel zaken moet regelen. Je moet onder andere een hypotheek af- of oversluiten. Heb jij hulp nodig van een hypotheekadviseur uit Sneek? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik beschik over 25 jaar aan ervaring als hypotheekadviseur en kan je op persoonlijke wijze van begin tot eind ontzorgen bij je hypotheekaanvraag.

 

Het afsluiten van een hypotheek is voor veel mensen één van de belangrijkste financiële beslissingen die ze in hun leven maken. Je gaat tenslotte een financiële verplichting van een langdurige periode aan. Tijdens deze periode kan er vanalles gebeuren, zoals een partner die komt te overlijden. Om zorgeloos te kunnen wonen is het van belang dat je een verantwoorde keuze maakt. Hierbij kan ik je helpen door je te voorzien van de juiste informatie en advies op maat.

 

Wil je meer weten? Dan nodig ik je uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Na kennismaking met een bakje koffie bespreken we je financiële situatie, wensen en voorkeuren. Wil je na het gesprek met mij door? Dan ontvang je van mij een overzicht met de kosten en wat je daarvoor kunt verwachten.

Werkwijze

Is het gesprek naar wens geweest en ga je met mij door? In dat geval geef ik aan welke documenten en formulieren ik van je wil ontvangen om je financiële situatie in kaart te kunnen brengen. Vervolgens stel ik een persoonlijk klantprofiel voor je op, waarin je financiën, wensen en voorkeuren zijn verwerkt. Aan de hand van het profiel ga ik een advies op maat opstellen. Hierin adviseer ik wat voor jou de best passende hypotheekvorm is en wat de meest gunstige rente, rentevaste periode en voorwaarden zijn.

 

Het advies nemen we samen door, zodat je alle tijd hebt om vragen te stellen. Zijn er geen onduidelijkheden? Dan vertaal ik het advies naar een offerte, deze ontvang je van mij per e-mail. Nadat je de offerte hebt doorgenomen en alles helder en akkoord is kun je een getekend exemplaar terugsturen. Na ontvangst ga ik aan de slag met het aanvragen van je hypotheek en de bijbehorende verzekeringen. Uiteraard houd ik je op de hoogte als er vorderingen zijn omtrent je aanvraag. Heb je gaandeweg het traject vragen? Ik sta altijd voor je klaar, zelfs nadat je hypotheek is afgesloten.

 

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Bekijk hier hoe we stap voor stap jouw hypotheek aanvragen.

Verduurzamingshypotheek Sneek

Ben jij van plan je woning te verduurzamen met behulp van bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp, maar is je spaargeld ontoereikend? Geen zorgen. Met behulp van een verduurzamingshypotheek kun je alsnog je woning verduurzamen. Dit is een bedrag dat je bovenop je bestaande hypotheek kunt lenen. Het geld kun je enkel gebruiken voor het toepassen van energiebesparende maatregelen in je woning. Naast een verduurzamingshypotheek kun je mogelijk ook gebruik maken van subsidies. In een persoonlijk gesprek licht ik graag alle opties die je hebt toe. Wil je meer weten over een verduurzamingshypotheek? Lees hier alles over duurzaam wonen.

Afspraak maken met een hypotheekadviseur in Sneek?

Ben je benieuwd naar jouw opties? Plan dan een afspraak met mij in door:

 

 

Of je nu persoonlijk bij jou thuis een gesprek wil of gemakkelijk online, het is allemaal mogelijk! Kies jij voor een online afspraak? Dan heb je de onderstaande zaken nodig.

 

  • Een PC, laptop of tablet.
  • Een goed werkende internetverbinding.
  • Een webcam.
  • Een vaste of mobiele internetverbinding.

 

Maak snel een afspraak bij een hypotheekadviseur in Sneek en zet de eerste stap naar het kopen van je droomwoning.

Meer weten?

Heb je een vraag over verbouwen, verduurzamen of oversluiten? neem dan gerust contact met me op.

Plan online een afspraak in
Stuur een mail
Bel nu