Hypotheekadviseur Drachten

Bij het kopen van een woning komt er veel op je af, waaronder het afsluiten van een hypotheek. Wil jij een hypotheek aanvragen en kun je hierbij hulp gebruiken van een hypotheekadviseur uit Drachten? Dan sta ik voor je klaar! Ik beschik over meer dan 25 jaar aan ervaring als hypotheekadviseur en heb de nodige kennis om jou te voorzien van advies op maat.

 

De koop van een eerste of nieuwe woning is voor velen een spannende fase in hun leven. Wellicht ga je samenwonen met je partner of ben je bezig met een gezinsuitbreiding. Bij deze spannende beslissing is het belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt. Je gaat immers voor lange tijd een financiële verplichting aan waarbij je ook de nodige risico’s loopt. Goed advies en correcte informatievoorziening helpt je bij het maken van de juiste keuze. Ik kan je hierin van dienst zijn, zodat jij met een gerust hart je droomwoning kan betrekken.

 

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een hypotheekgesprek, waarin we eerst onder het genot van een bakje koffie kennismaken. We bespreken je financiële situatie, wensen en voorkeuren. Doorgaans kan ik je een indicatie geven betreft je mogelijke maandlasten, zo weet je direct waar je aan toe bent. Heb je een goed gevoel bij het gesprek en wil je graag door? Dan zet ik op papier wat je van mij kunt verwachten en wat de kosten van het traject zijn.

Werkwijze

Als je ervoor kiest om na het vrijblijvende gesprek met mij door te gaan, dan geef ik aan welke documenten en formulieren je bij mij dient aan te leveren. Deze gebruik ik om een helder beeld te krijgen van je financiële situatie. Vervolgens stel ik een persoonlijk klantprofiel op, je financiën, wensen en voorkeuren dienen als input. Aan de hand van het profiel ga ik voor jou op zoek naar de best passende hypotheekvorm en de meest voordelige rente, rentevaste periode en voorwaarden. Dit verwerk ik in de vorm van een persoonlijk advies dat we samen bespreken. Ik licht het advies toe en je hebt alle ruimte om vragen te stellen.

 

Is het advies helder? Dan gaan we door naar de volgende stap: het omzetten van het advies naar een offerte. Deze ontvang je van mij per mail en bij een akkoord kun je mij een getekend exemplaar terugsturen. Zodra ik een akkoord heb ga ik voor je aan de slag om de hypotheek en aanverwante verzekeringen aan te vragen. Tegelijkertijd fungeer ik als een spin in het web waarbij ik contact onderhoud met geldverstrekkers en verzekeraars en altijd klaarsta voor je vragen, ook nadat de hypotheek is afgesloten.

 

Wil je meer informatie over mijn werkwijze? Lees hier hoe we stap voor stap jouw hypotheek aanvragen.

Verduurzamingshypotheek Drachten

Wil jij jouw woning in Drachten met behulp van bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp verduurzamen, maar zijn je financiële middelen ontoereikend? Geen zorgen. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen bekijken of je in aanmerking komt voor een verduurzamingshypotheek en hoeveel je eventueel kunt lenen. Een verduurzamingshypotheek is een extra lening bovenop je bestaande hypotheek. Dit bedrag kun je enkel gebruiken voor energiebesparende maatregelen. Tevens zijn er ook mogelijk subsidies waarvan je gebruik kunt maken. Wil je meer weten over een verduurzamingshypotheek? Lees hier alles over duurzaam wonen.

Afspraak maken met een hypotheekadviseur in Drachten?

Wil jij in een persoonlijk en vrijblijvend hypotheekgesprek meer helderheid verkrijgen over de opties die je hebt? Je kunt eenvoudig een afspraak inplannen met mij door:

 

 

Deze afspraak kan persoonlijk bij jou thuis of gemakkelijk online plaatsvinden. Indien je kiest voor een online afspraak heb je de onderstaande zaken nodig.

 

  • Een PC, laptop of tablet.
  • Een goed werkende internetverbinding.
  • Een webcam.
  • Een vaste of mobiele internetverbinding.

 

Maak snel een afspraak met een hypotheekadviseur in Drachten om van jouw droomhuis werkelijkheid te maken!

Meer weten?

Heb je een vraag over verbouwen, verduurzamen of oversluiten? neem dan gerust contact met me op.

Plan online een afspraak in
Stuur een mail
Bel nu