Wie is Gerard?

Hypotheekadviseur Gerard

Na 20 jaar als hypotheekadviseur bij diverse banken en tussenpersonen te hebben gewerkt ben ik, Gerard Mesken, in 2016 als zelfstandig adviseur van start gegaan. Ik geef je passend en onafhankelijk advies over je hypotheek, voor een eerlijke prijs. Dat kan heel makkelijk online via de webcam, maar ik kom ook graag naar je toe voor een persoonlijk gesprek.

 

 

Wat doe ik voor jou?

Er zijn veel hypotheekverstrekkers, die allemaal hun eigen voorwaarden hebben. Dat is best ingewikkeld. Daarom help ik je om de juiste keuze te maken. Zodra je gekozen hebt, begeleid ik je bij de hypotheekaanvraag. Ik zorg ervoor dat de juiste gegevens op de juiste plek terechtkomen en hou de voortgang van het traject in de gaten.

 

Hoe ga ik te werk?

Ieder mens is anders, dus is ook ieder hypotheekadvies anders. Door jouw wensen zorgvuldig in kaart te brengen en de juiste vragen te stellen, kom ik tot een selectie hypotheekaanbieders die voor jouw situatie geschikt zijn. Samen kijken we vervolgens welke hypotheek voor jou de beste keus is.

 

Wat kost mijn dienstverlening?

Sluit je een hypotheek via mij af? Dan betaal je mij voor mijn diensten. De hoogte hiervan verschilt per product of dienst. Meer informatie hierover lees je op “Wat kost een advies?”

Afspraak maken?

06 – 39 79 89 58
hypotheek@gerardjouwhypotheekadviseur.nl

Fok 25
8441 BL
Heerenveen

Afspraak maken