Hypotheekadviseur Joure

Hypotheekadviseur Joure

Ben jij op zoek naar een goede hypotheekadviseur in Joure? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Het kopen van een woning en het afsluiten van een hypotheek is één van de grootste financiële beslissingen die je in je leven maakt. Om een goede beslissing te kunnen nemen is het van belang dat je goed geïnformeerd bent en advies op maat krijgt.

 

Met meer dan 25 jaar aan ervaring als hypotheekadviseur kan ik je hierin volledig ontzorgen.  In een persoonlijk gesprek maken we onder het genot van een bak koffie kennis en bespreken we jouw wensen en voorkeuren. Door de juiste vragen te stellen kan ik jouw situatie helder in kaart brengen en de best passende hypotheekvorm en -verstrekker voor jou selecteren. Tijdens dit proces kijk ik niet enkel naar het financiële plaatje, maar ook naar de risico’s. Zo kun je met een gerust hart de woning van je dromen kopen en hier zorgeloos wonen.

Werkwijze

Bij het maken van een belangrijke beslissing is het fijn dat je weet waar je aan toe bent. Bevalt het vrijblijvende gesprek en wil je graag met mij verder? Dan inventariseer en analyseer ik op grondige wijze jouw financiële situatie. Aan de hand van mijn bevindingen stel ik een persoonlijk klantprofiel op.

 

Op basis van het profiel in combinatie met je wensen en voorkeuren stel ik een advies op. Hierin staat welke hypotheek het beste bij jou situatie past en welke rente, voorwaarden en rentevaste periode het meest gunstig zijn. Ook mogelijke risico’s, zoals de consequenties van arbeidsongeschiktheid of overlijden, worden in het advies meegenomen. Dit nemen we samen zorgvuldig door en als alles helder is zet ik het advies om in een offerte.

 

Tijdens het gehele traject fungeer ik als een spin in het web waarbij ik namens jou bemiddel en contact onderhoud met geldverstrekkers en verzekeraars. Ook sta ik altijd voor je klaar indien je vragen hebt, zelfs nadat je hypotheek is afgesloten.

 

Benieuwd naar het volledige stappenplan waarin je exact kunt lezen hoe ik te werk ga en wat je kunt verwachten? Bekijk hier mijn volledige werkwijze.

Verduurzamingshypotheek Joure

Wil jij je woning in Joure verduurzamen, maar heb je hier niet de financiële middelen voor? Geen zorgen! Ik bied je de mogelijkheid om je energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen of een warmtepomp, te financieren in de vorm van een verduurzamingshypotheek. Dit is een bedrag die je bovenop je bestaande hypotheek kunt lenen en die je alleen kunt gebruiken voor energiebesparende maatregelen. Naast een verduurzamingshypotheek zijn er mogelijk ook subsidies waarvan je gebruik kunt maken. Hierover vertel ik je graag meer in een persoonlijk gesprek. Wil je graag meer informatie? Lees hier alles over duurzaam wonen.

Afspraak maken met een hypotheekadviseur in Joure?

Ben jij benieuwd hoeveel je maximaal kunt lenen, welke hypotheekvorm het beste bij je situatie past, welke rente en maandlasten hierbij komen kijken of wil je weten of je in aanmerking komt voor een verduurzamingshypotheek? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Ik voorzie je graag van advies op maat zodat jij een doordachte keuze kan maken bij het afsluiten van je hypotheek.

 

De afspraak kan zowel persoonlijk bij jou thuis als online plaatsvinden. Kies je voor een online afspraak? Houd er dan rekening mee dat je moet beschikken over een PC, laptop of tablet die voorzien is van een webcam en een goed functionerende internetverbinding. Daarnaast heb je ook een vaste of mobiele telefoonverbinding nodig.

 

Maak een afspraak door:

 

Door snel een afspraak te maken met een hypotheekadviseur in Joure is je droomhuis weer een stap dichterbij!

Meer weten?

Heb je een vraag over verbouwen, verduurzamen of oversluiten? neem dan gerust contact met me op.

Plan online een afspraak in
Stuur een mail
Bel nu