Hypotheekadviseur Gorredijk

Het kopen van je eerste of een nieuwe woning is voor velen leuk, maar ook erg spannend. Heb jij behoefte aan persoonlijk advies op maat van een hypotheekadviseur uit Gorredijk? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Met meer dan 25 jaar ervaring als hypotheekadviseur kan ik je van begin tot eind ontzorgen bij het aanvragen en afsluiten van een hypotheek.

 

Het kopen van een woning en het afsluiten van een hypotheek is één van de belangrijkste financiële beslissingen die je in je leven maakt. Je gaat een langdurige financiële verplichting aan, waar tevens risico’s aan kleven. Je kan bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raken, wat zijn dan de gevolgen? Om zorgeloos te kunnen wonen in het huis van je dromen is het dus van belang dat je een verantwoorde beslissing maakt. Advies op maat en de juiste informatie helpen je het juiste besluit te maken. Dit kan ik je geven.

 

In een vrijblijvend hypotheekgesprek, dat persoonlijk bij je thuis of gemakkelijk online plaats kan vinden, maken we eerst kennis met een bakje koffie. Gezamenlijk brengen we je financiële situatie, wensen en voorkeuren helder in beeld. Verder geef ik je inzicht in wat de mogelijke maandlasten zijn. Is het gesprek bevallen en wil je graag door? Dan zet ik op papier wat je van mij kunt verwachten en wat de kosten zijn.

Werkwijze

Wil jij graag met mij door na het vrijblijvende gesprek? Dan ontvang je van mij een overzicht van de documenten en formulieren die je bij mij aan moet leveren. Deze gebruik ik om een compleet overzicht te krijgen van je financiële situatie. Je financiën gecombineerd met je wensen en voorkeuren vormen de input voor jouw persoonlijke klantprofiel. Op basis van het profiel ga ik een advies op maat uitbrengen. Hierin lees je wat voor jou de best passende hypotheekvorm is en wat de meest gunstige rente, rentevaste periode en voorwaarden zijn. Tevens neem ik risico’s, zoals arbeidsongeschiktheid, mee in het advies.

 

Dit advies nemen we gezamenlijk door en je hebt alle ruimte om vragen te stellen. Zodra het advies helder is ga ik aan de slag met het maken van de offerte. Deze ontvang je per e-mail en kun je, indien akkoord, getekend retour sturen. Bij ontvangst ga ik voor je aan de slag om de hypotheek en aanverwante verzekeringen aan te vragen. De bemiddeling en het contact met de geldverstrekkers en verzekeraars zal allemaal door mij verzorgd worden. Uiteraard houd ik je op de hoogte van alle vorderingen. Vragen? Ik sta altijd voor je klaar, zelfs nadat de hypotheek is afgesloten.

 

Meer weten over mijn werkwijze? Hier lees je hoe we stap voor stap het traject doorlopen.

Verduurzamingshypotheek Gorredijk

Wil jij jouw woning in Gorredijk voorzien van energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen of een warmtepomp, maar heb je hier niet voldoende financiële middelen voor? Geen zorgen. Ik kan je mogelijk een verduurzaming hypotheek aanbieden, dit is een extra lening bovenop je bestaande hypotheek. Dit bedrag kun je exclusief gebruiken voor het verduurzamen van je woning. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid dat je gebruik kunt maken van subsidies. In een persoonlijk gesprek vertel ik je hier graag meer over. Wil je meer weten over een verduurzamingshypotheek? Lees hier alles over duurzaam wonen.

Afspraak maken met een hypotheekadviseur in Gorredijk?

Heb jij behoefte aan een persoonlijk gesprek waarin duidelijk wordt wat jouw opties zijn? Maak dan eenvoudig een afspraak door:

 

 

Let op: kies jij voor een online afspraak? Dan dien je te beschikken over de onderstaande zaken:

 

  • Een PC, laptop of tablet.
  • Een goed werkende internetverbinding.
  • Een webcam.
  • Een vaste of mobiele internetverbinding.

 

Het kopen van de woning van je dromen is weer een stap dichterbij als je een afspraak hebt gemaakt met een hypotheekadviseur in Gorredijk.

 

Meer weten?

Heb je een vraag over verbouwen, verduurzamen of oversluiten? neem dan gerust contact met me op.

Plan online een afspraak in
Stuur een mail
Bel nu