Hypotheekadviseur Wolvega

Spannend, je gaat je eerste of een nieuwe woning kopen. Om dit te bekostigen moet je doorgaans een hypotheek af- of oversluiten. Kun jij hierbij persoonlijk advies van een hypotheekadviseur uit Wolvega gebruiken? Met meer dan 25 jaar aan ervaring als hypotheekadviseur ben ik de aangewezen persoon voor jou!

 

Het afsluiten van een hypotheek is voor velen een ingewikkeld proces. Daarnaast gaat het gepaard met veel geld en kleven er risico’s aan. Daarom is het erg belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt waarbij je goed geïnformeerd en geadviseerd bent. Hiermee kan ik je helpen. Bij mij kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend hypotheekgesprek bij jou thuis of online. Tijdens het gesprek drinken we een bakje koffie en maken we kennis. Door de juiste vragen te stellen breng ik je financiële situatie, wensen en voorkeuren in kaart. Ook ontvang je doorgaans inzicht in je maandlasten, zo weet je direct waar je aan toe bent.

 

Is het gesprek naar wens? Dan ontvang je zwart op wit wat de kosten zijn en wat je van mij kunt verwachten indien je ervoor kiest om verder te gaan met mij.

Werkwijze

Ga je na het kennismakingsgesprek verder met mij? Dan is het tijd om de volgende stap te zetten richting jouw droomhuis. Ik geef je een overzicht van de documenten en formulieren die ik nodig heb om jouw financiële situatie in kaart te brengen. Op basis van je financiën, wensen en voorkeuren stel ik een persoonlijk klantprofiel op. Aan de hand van dit persoonlijke klantprofiel ga ik op zoek naar de best passende hypotheekvorm en de meest gunstige rente, rentevaste periode en voorwaarden. Dit verwerk ik in een advies op maat. Hierin neem ik ook risico’s mee, zoals het overlijden van een partner of mogelijke arbeidsongeschiktheid. Gezamenlijk nemen we het advies door en bespreken we mogelijke onduidelijkheden. Zodra het advies helder is wordt dit vertaald naar een offerte die je van mij ontvangt. Ook hier heb je de mogelijkheid om vragen te stellen.

 

Zodra ik je akkoord binnen heb ga ik aan de slag met het aanvragen van de hypotheek en aanverwante verzekeringen. Ik geef je inzicht in de vorderingen van je aanvraag, zodat je altijd op de hoogte bent. In het contact met geldverstrekkers en verzekeraars word je volledig ontlast, want dit loopt via mij. Zijn er nog onduidelijkheden nadat de hypotheek is afgesloten? Ook dan sta ik voor je klaar!

 

Wil je meer informatie over mijn werkwijze? Lees hier stap voor stap hoe ik je help bij het afsluiten van een hypotheek.

Verduurzamingshypotheek Wolvega

Wil jij jouw woning in Wolvega verduurzamen, maar ontbreekt het je aan de financiële middelen? Geen zorgen! In een persoonlijk gesprek kan ik je de mogelijkheid aanbieden om een verduurzamingshypotheek af te sluiten. Dit is een extra lening bovenop je bestaande hypotheek die je exclusief kunt gebruiken voor het milieuvriendelijk maken van je huis, zoals het installeren van zonnepanelen of een warmtepomp. Daarnaast zijn er mogelijk ook subsidies die je hiervoor kunt gebruiken. Hierover vertel ik je graag meer in een persoonlijk gesprek. Wil je meer weten over een verduurzamingshypotheek? Lees hier alles over duurzaam wonen.

Afspraak maken met een hypotheekadviseur in Wolvega?

Nieuwsgierig naar jouw situatie en de opties die je hebt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Je maakt eenvoudig een afspraak door:

 

 

Wil je graag persoonlijk bij jou thuis afspreken of kies jij voor het gemak van een online afspraak? Het kan allemaal. Als je online wilt afspreken dan dien je over de onderstaande zaken te beschikken.

 

  • Een PC, laptop of tablet.
  • Een goed werkende internetverbinding.
  • Een webcam.
  • Een vaste of mobiele internetverbinding.

 

Maak van je droomhuis werkelijkheid door een afspraak te maken met een hypotheekadviseur in Wolvega!

Meer weten?

Heb je een vraag over verbouwen, verduurzamen of oversluiten? neem dan gerust contact met me op.

Plan online een afspraak in
Stuur een mail
Bel nu