Hypotheekadviseur Grou

Wil jij graag een hypotheek afsluiten en kun je hierbij persoonlijke hulp gebruiken van een hypotheekadviseur uit Grou? Ik sta graag voor je klaar om je te voorzien van advies op maat. Met meer dan 25 jaar ervaring als hypotheekadviseur kan ik je helpen bij het realiseren van je droomwoning.

 

Bij het kopen van een woning en het afsluiten van een hypotheek zijn er veel zaken die op je afkomen. Het is belangrijk dat je een goed doordachte keuze maakt, je wilt later niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Je hypotheek is immers een langdurige financiële verplichting en deze ga je niet zonder risico’s aan. Zo kun je bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raken. Om een verstandige keuze te kunnen maken is het van belang dat je bent voorzien van de juiste informatie en advies op maat.

 

Hier kom ik in beeld. In een vrijblijvend hypotheekgesprek verwelkom ik je graag om kennis te maken onder het genot van een bakje koffie. Samen maken we een overzicht van je financiële situatie, wensen en voorkeuren. Bevalt het gesprek en wil je verder? Je ontvangt van mij een overzicht van wat je van mij kunt verwachten met de daarbij behorende kosten.

Werkwijze

Is het gesprek bevallen en heb jij ervoor gekozen om met mij door te gaan? Dan geef ik aan welke documenten en formulieren ik van jou nodig heb om je financiële situatie in kaart te brengen. Op basis van je financiën, wensen en voorkeuren creëer ik een persoonlijk klantprofiel. Aan de hand van het profiel ga ik op zoek naar de voor jou best passende hypotheekvorm en de meest voordelige rente, rentevaste periode en voorwaarden. Al deze gegevens verwerk ik in een op maat gemaakt advies, die we gezamenlijk doornemen. Tijdens een gesprek krijg je van mij toelichting en je hebt alle ruimte om vragen te stellen. Als er geen onduidelijkheden meer zijn rondom het advies, dan gaan we door naar de volgende fase.

 

Het advies wordt omgezet naar een offerte, die je per mail van mij ontvangt. Is de offerte helder en akkoord? Dan stuur je een getekend exemplaar retour. Vervolgens ga ik voor je aan de slag met de aanvraag van de hypotheek en aanverwante verzekering. Gaandeweg het traject vorm ik het aanspreekpunt voor vragen en onderhoud ik het contact met geldverstrekkers en verzekeraars. Zelfs nadat je hypotheek is afgesloten kun je bij mij terecht voor vragen.

 

Meer weten over mijn werkwijze? Lees hier het stappenplan die we doorlopen bij de aanvraag van jouw hypotheek.

Verduurzamingshypotheek Grou

Wil jij het energielabel van je woning in Grou verbeteren door je woning te verduurzamen, maar heb je hier niet de financiële middelen voor? Geen zorgen. Ik kan je mogelijk een verduurzamingshypotheek aanbieden waarmee jij bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp kan installeren. Een verduurzamingshypotheek is een extra lening bovenop je bestaande hypotheek die je exclusief kunt gebruiken voor het toepassen van energiebesparende maatregelen in je woning. Ook kun je hier mogelijk subsidies voor gebruiken. In een persoonlijk gesprek licht ik graag je opties toe. Wil je meer weten over een verduurzamingshypotheek? Lees hier alles over duurzaam wonen.

Afspraak maken met een hypotheekadviseur in Grou?

Ben jij overtuigd en wil je graag in een persoonlijk gesprek meer duidelijkheid over de mogelijkheden die je hebt? Wacht dan niet langer en maak een afspraak via één van de onderstaande opties.

 

 

Je kunt met mij persoonlijk thuis afspreken, of kies voor het gemak van een online afspraak. Let wel, bij een online afspraak dien je te beschikken over:

 

  • Een PC, laptop of tablet.
  • Een goed werkende internetverbinding.
  • Een webcam.
  • Een vaste of mobiele internetverbinding.

 

Maak een afspraak met een hypotheekadviseur in Grou en krijg advies op maat om weloverwogen de meest gunstige hypotheek af te sluiten.

Meer weten?

Heb je een vraag over verbouwen, verduurzamen of oversluiten? neem dan gerust contact met me op.

Plan online een afspraak in
Stuur een mail
Bel nu