Hypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is de afgelopen jaren historisch laag geweest maar is inmiddels weer behoorlijk gestegen en jij vraagt je misschien af of je niet te veel betaalt voor je huidige hypotheek. Of misschien maak je je zorgen over je aflossingsvrije hypotheek en wil je liever een andere hypotheekvorm. Je hypotheek oversluiten kan dan een mogelijkheid zijn. Wil je samen met mij kijken wat er in jouw situatie mogelijk is, plan dan vrijblijvend een afspraak in.

Wil je weten of jij kunt besparen op je huidige hypotheek? Doe de hypotheekcheck en je weet direct waar je aan toe bent.

Lage rente

Je woont al een tijd in je huidige woning en de hypotheek kun je prima betalen. Maar de rente is flink gedaald sinds jij je hypotheek afsloot en je bent benieuwd of je nog kunt besparen op je maandlasten. Doe de hypotheekcheck.

hypotheek

Andere hypotheekvorm

Misschien heb je in het verleden een aflossingsvrije hypotheek genomen, maar wil je nu toch liever aflossen op je huis. Of misschien is je persoonlijke situatie veranderd. Dan kan het verstandig zijn om over te sluiten naar een andere hypotheekvorm. Wil je meer weten over de opties? Maak dan een afspraak met mij.

 

Verbouwplannen

Je wilt een uitbouw, een energiezuinig huis of gewoon een mooie nieuwe keuken. Als je gaat verbouwen kan dat een goed moment zijn om je hypotheek over te sluiten. Maar is dat in jouw geval mogelijk en wat zijn de gevolgen voor je maandlasten? Daar kan ik je mee helpen.

 

Pensioen

Als je met pensioen gaat, daalt je inkomen vaak. Je vraagt je misschien af of je dan je hypotheek nog kunt betalen. Samen met jou inventariseer ik je financiële situatie. Want tegenover dat lagere inkomen staat vaak een beperkte hypotheekschuld of een overwaarde op je woning. Oversluiten kan je dan lagere maandlasten opleveren.

Afspraak maken?

06 – 39 79 89 58
hypotheek@gerardjouwhypotheekadviseur.nl

Fok 25
8441 BL
Heerenveen

Afspraak maken